Життя Ліцею [775] |
Головна » Статті » Життя Ліцею |
13.11.19 р. в ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» відбулося урочисте відкриття Конкурсу, під час якого з вітальними словами до його учасників та усіх присутніх звернулися Віра Рогова, директор Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, Олександр Тільний, директор ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», та Марина Стасєєва, директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області. У Конкурсі взяли участь 12 учасників, які представляли заклади освіти області. Бородянський професійний аграрний ліцей представляв Кошмак Максим, учень групи К1.2 ( майстер виробничого навчання Прищепчук А.О.). За умовами Конкурсу учасники готували три страви: курячий паштет, кулешик, медальйони з телятини зі складним гарніром. Упродовж чотирьох годин демонстрували учасники свої професійні вміння, навички, фантазію, виконуючи конкурсні завдання. Роботу учасників Конкурсу оцінювало професійне незалежне журі у складі: голова журі – Олександр Омельченко, інженер-технолог ресторану «Province» курорту «GvozdoFF» м. Бровари; секретар журі – Оксана Семида, методист Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області; члени журі – Юлія Коляда, завідуюча виробництвом ТОВ «Всесвіт» м. Ставище; Роман Тетерський – шеф-кухар ресторану «Фортеця гетьмана» м. Київ (випускник Бородянського професійного аграрного ліцею ); Ігор Бадзюх – шеф-кухар ресторану «Трактиръ» м. Біла Церква. | |
Переглядів: 314 | |
Всього коментарів: 0 | |