Головна » Статті » Життя Ліцею |
04 лютого 2022 року в ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей» майстрами в/н з професії «Кухар; офіціант» Буркард В.М. та Герасимчук С.Р. проведено майстер – класи з тем «Желе з гарбуза» та «Медальйони зі свинини у вишневому соусі» для здобувачів освіти груп К11, К21, К31 з метою надати можливість ліцеїстам вчитися, спостерігаючи за практичними діями майстра. На сьогодні це один з основних способів швидкого освоєння нових технологій та підвищення професійної майстерності. У світі сучасних модних тенденцій харчування гарбузом – ідеальний продукт для раціону, оскільки його м’якоть багата на вітаміни А, В, Е, білок, залізо і калій, тож достатньо регулярно вживати в їжу цей унікальний овоч, щоб уникнути передчасних ознак старіння. Тому в світовій кулінарії все частіше зустрічаються різноманітні страви з корисних речовин. Ця надзвичайна страва «Медальйони зі свинини з вишневим соусом» є традиційною для багатьох кухонь європейських країн. Утім, жителі Франції стверджують, що саме їхні співвітчизники винайшли такий чудовий спосіб приготування м’ясної вирізки. У цій країні медальйони обов’язково подають із соусом.
| |
Переглядів: 116 | |
Всього коментарів: 0 | |